Termes i Condicions d’ús

1. Identificació del titular del lloc web

• Identitat del Responsable: Jeroen Frank
• Nom comercial: PASTISSERIA CAN FRANK
• NIF/CIF: X258-84V
• Adreça: C/ Soleia, 19, 08480-L’Ametlla del Vallès (Barcelona)
• Telèfon: 938457104
• Pàgina web: https://pastisseriacanfrank.cat
• Correu electrònic contacte: Info@pastisseriacanfrank.cat
• Correu electrònic exercici drets: Info@pastisseriacanfrank.cat

2. Acceptació de l’usuari

Aquests Termes i Condicions d’Ús regeixen l’accés i l’ús del Lloc Web https://pastisseriacanfrank.cat que PASTISSERIA CAN FRANK posa a la disposició dels Usuaris d’Internet.

PASTISSERIA CAN FRANK podrà utilitzar el Lloc Web per oferir serveis que poden estar subjectes a condicions particulars, de les quals s’informarà els Usuaris en cada cas concret. L’accés i la navegació pel Lloc Web implica l’acceptació sense reserves dels Termes i Condicions d’Ús.

3. Accés al Lloc Web

Aquest Lloc Web està destinat únicament a Usuaris més grans de 18 anys. Els usuaris no estan obligats a registrar-se per accedir i utilitzar el lloc web.

4. Ús adequat del lloc web

L’Usuari es compromet a utilitzar el Lloc Web, els seus continguts i serveis de conformitat amb la Llei, aquests Termes i Condicions d’Ús, els bons costums i la llei i l’ordre. Així mateix, l’Usuari es compromet a no utilitzar el Lloc Web o els serveis prestats a través del mateix amb fins il·lícits o que vagin en contra del contingut dels presents Termes i Condicions d’Ús, siguin lesius dels interessos o drets de tercers, o que de qualsevol altra forma puguin danyar, inutilitzar o deteriorar el Lloc Web o els seus serveis, o impedir-ne el normal ús per part d’altres Usuaris.

Així mateix, l’Usuari es compromet expressament a no destruir, alterar, inutilitzar o, de qualsevol altra manera, danyar les dades, programes o documents electrònics que es trobin publicats al Lloc Web.

L’Usuari es compromet a no obstaculitzar l’accés d’altres Usuaris com a conseqüència del consum massiu de recursos informàtics a través dels quals PASTELERIA CAN FRANK presta els seus serveis, a més d’accions que perjudiquin, interrompin o donin lloc a errors en aquests serveis.

L’Usuari es compromet a no introduir programes, virus, macros, applets, controls ActiveX o qualsevol altre fitxer o seqüència de caràcters que puguin provocar o siguin susceptibles de provocar qualsevol alteració al Lloc Web de PASTISSERIA CAN FRANK, els sistemes informàtics de l’entitat o els de tercers.

5. Publicitat

Part del lloc web pot allotjar anuncis o ser patrocinat per tercers. Els anunciants i patrocinadors són els únics responsables de garantir que els materials enviats per a la seva inclusió al Lloc Web compleixin les lleis que es puguin aplicar en cada cas.

PASTISSERIA CAN FRANK no es fa responsable de cap error, informació inexacta o falsa que es pugui incloure als anuncis publicitaris o als continguts dels seus patrocinadors. En qualsevol cas, per presentar qualsevol reclamació relacionada amb els continguts publicitaris publicats en aquest Lloc Web, els Usuaris podran adreçar-se per escrit a la següent adreça de correu electrònic: Info@pastisseriacanfrank.cat

6. Enllaços de tercers

Aquests Termes i Condicions d’Ús es refereixen únicament al Lloc Web i als continguts de PASTISSERIA CAN FRANK. No s’apliquen a enllaços de tercers o llocs web accessibles mitjançant aquest lloc web.

Els enllaços a llocs web externs no estan controlats per PASTISSERIA CAN FRANK, que per tant no es fa responsable del contingut dels llocs web enllaçats, ni de cap enllaç en un lloc web on s’arribi des de PASTISSERIA CAN FRANK o per a qualsevol canvi o actualització daquests llocs web.

Aquests enllaços es proporcionen amb l’únic propòsit d’informar els usuaris sobre l’existència d’altres fonts d’informació sobre un tema en particular, i la inclusió d’un enllaç no implica un suport del lloc web vinculat per PASTISSERIA CAN FRANK.

7. Propietat intel·lectual i industrial

Tots els continguts del Lloc Web, llevat que s’indiqui el contrari, són propietat exclusiva de PASTISSERIA CAN FRANK. Inclou, a títol enunciatiu, però no limitatiu, el disseny gràfic, codi font, logotips, textos, imatges, il·lustracions, fotografies i altres materials que apareixen al Lloc Web.
Així mateix, tots els noms comercials, marques i signes distintius de qualsevol altre tipus publicats al Lloc Web estan protegits per la Llei.

PASTISSERIA CAN FRANK no concedeix a l’Usuari cap llicència o autorització per fer ús personal algun dels seus drets de propietat intel·lectual i industrial o de qualsevol altre dret relacionat amb el seu Lloc Web i els serveis que s’hi presten.

Per tant, l’Usuari reconeix que la reproducció, la distribució, la venda, la transformació i, en general, qualsevol altra forma d’explotació, a través de qualsevol procediment, de la totalitat o part dels continguts d’aquest Lloc Web constitueix una violació dels drets. de propietat intel·lectual i/o industrial de PASTISSERIA CAN FRANK o els seus titulars.

8. Llei aplicable i jurisdicció

En cas que sorgeixin controvèrsies o diferències en la interpretació o aplicació dels presents Termes i Condicions d’Ús, els Jutjats i Tribunals que, si escau tractarien la matèria seran els previstos per la llei de jurisdicció competent, que, en el cas dels usuaris finals, correspon al lloc on s’ha de complir una obligació, o el lloc de residència de l’usuari final.

En cas que el demandant fos una societat, les dues parts se sotmeten als Jutjats i Tribunals de Barcelona (Espanya), amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que els poguessin correspondre.

9. Modificacions dels Termes i Condicions d’Ús

PASTISSERIA CAN FRANK es reserva el dret d’ampliar o actualitzar les seves Condicions d’Ús en qualsevol moment, sempre indicant la data de la darrera versió, per la qual cosa els Usuaris hauran de llegir-los de tant en tant.

Versió: juny 2022